Keresés ebben a blogban

Fogyás Obesimed Forte kapszulával, éhezés nélkül

Le akarok fogyni ebben az évben. Mit probáljak meg, hogy valahogy tudjak megszabadulni plusz kilóimtól ? Ha te is hasonló kérdéseket forgatsz a fejedben, akkor van itt számodra egy elég új lehetőség.

Megprobálhatod az új Obesimed Forte nevü fogyókúrás tablettát.

Mi az az obesimed forte ? A termékleírás szerint ez egy zsírlerakódást gátló gyógyszer, ami nagy segitséget nyújt azoknak, akik szeretnének lefogyni.

Milyen hatása van ?  Elsősorban karcsusító, fogyást biztosít éhezés nélkül, ajánlott elhizás kezelésére. Természetes módon csökkenti az éhségérzetet.


Mit tartalmaz, mi van benne? Az Obesimed forte kapszuláknak a következő az összetétele: növényi összetevők: Omtec 19, burgonyakeményítő, OmtecX, hipromellóz, napraforgóolaj, titán-oxid.

Vegetáriánus személyek is szedhetik.

Ok, de mi az a OmTec19 ? Ez egy növényi rost, amely aktív összetevő az obesimed tablettákban.

Mi ennek az anyagnak a hatása ? Az omtec 19 -es nevű rost ugyanúgy működik, mint a glucomannan, képes 50-szer is annyi vizet és élelmiszert is felszívni a gyomorban, mint a saját súlya. Így felduzzad a gyomorban, és egy gél alakul ki belőle, és ennek hatására az ember nem lesz többet éhes. Ezért használata ideje alatt, naponta legalább 2 nagy pohár vizet kell elfogyasztani, a szokásos vízbevitelhez képest ! Tehát, több vizet kell meginni ! (nem kólát, nem egyebet, tiszta ivóvizet...)

Obesimed forte dobozza
Bárki használhatja az Obesimed forte-t ? Ez a gyógyszer csak felnőtteknek ajánlott ! Semmi képpen gyerekek vagy tinik NE ALKALMAZZÁK. Azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek a testsúlyúk meghaladja a BMI (Body Mass Index) 28-ast vagy annál is többet.

Tehát ha 10 kilóval több van rajtad, mint kellene, ez a termék neked is szól.

Hogyan kell szedni ? Az Obesimed alkamazása: naponta 3 alkalommal 1-2 tabletta, mindig 1 órával kajálás elött.  A kapszulákat mindin egy nagy pohár vízzel kell bevenni !

Mennyi ideig kell használni ? Egy obesimed forte-s fogyókúra legalább 1 hónapot kell tartson, azután kötelező egy 4 napos szünet, majd utána meg újra lehet kezdeni a kúrát, ha szükséges még fogyni, és természetesen, ha sikeres volt az első alkalommal.

Mennyibe kerül, mi az ára ? Egy doboz Obesimed Forte kb  7500 Ft.-ba kerül. Kapható a gyógyszertárakban is, tehát nem egy kizárólag neten árult csinálmány.

Egy dobozban 42 darab kapszula van.

Ugyancsak Obesimed nevű kapszula, létezik még a boltokban, kicsit más kiszerelésben,  a neve Obesimed Bloc, annak az ára kb. 6670 Ft.-, (30 darab), és ez inkább a koleszterin szint csökkentésben segít.

Használta már valaki ezt a terméket ? Mennyit lehet fogyni vele ? Vannak mellékhatásai ?
Csakugyan hatékony ?

Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat, hozzászólásokat a cikk alatti kommentárdobozokban, valamint a blog Facebook és Google Plus oldalain.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések